İçme & Kullanma Suyu Analizleri
- İçme Suyu Elde edilmesi Planlanan Yüzeysel Suların Analizleri
- Kullanma Suyu Analizleri
- Kuyu Suyu Analizleri
- Kaynak Suyu ve Proses Suyu Analizleri
Parametreler |
Ulusal/Uluslararası Metot |
---|---|
PH
|
SM 4500-H B
|
SICAKLIK
|
SM 2550 B
|
İLETKENLİK
|
SM 2510 B
|
ÇÖZÜNMÜŞ OKSİJEN
|
SM 4500-O B
|
RENK
|
SM 2120 C
|
BULANIKLIK
|
SM 2130 B
|
FOSFAT FOSFORU, TOPLAM FOSFOR
|
SM 4500-P B ve D
|
AMONYAK AZOTU, AMONYUM AZOTU, AMONYAK, AMONYUM
|
SM 4500-NH3 F
|
NİTRİT AZOTU, NİTRİT
|
SM 4500-NO2 B
|
NİTRAT AZOTU, NİTRAT
|
SM 4500-NO3 B
|
ALUMİNYUM
|
SM 3500-Al B
|
TOPLAM, KARBONAT, BİKARBONAT ALKALİNİTESİ
|
SM 2320 B
|
KLORÜR
|
SM 4500-CI-B
|
SÜLFAT
|
SM 4500-SO4-E
|
KALSİYUM
|
SM 3500-Ca B
|
BAKIR
|
SM 3500-Cu C
|
MAGNEZYUM
|
SM 3500-Mg B
|
T.SERTLİK
|
SM 2340 C:2012
|
TOPLAM, SERBEST, BAĞLI KLOR
|
TS EN ISO 6222
|
PSEUDOMONAS AERUGİNOSA
|
TS EN ISO 16266
|
TOPLAM KOLONİ (220C – 360C)
|
TS EN ISO 6222
|
FEKAL KOLİFORM
|
SM 9222 D
|
TOPLAM KOLİFORM
|
TS EN ISO 9308-1
|
E.COLİ
|
TS EN ISO 9308-1
|
FEKAL STREPTEKOK
|
TS EN ISO7899-2
|
ENTEREKOK
|
TS EN ISO7899-2
|
LEGİONELLA
|
TS ISO 11731
ISO 11731-2 |