İçme & Kullanma Suyu Analizleri

  • İçme Suyu Elde edilmesi Planlanan Yüzeysel Suların Analizleri
  • Kullanma Suyu Analizleri
  • Kuyu Suyu Analizleri
  • Kaynak Suyu ve Proses Suyu Analizleri
Parametreler
Ulusal/Uluslararası Metot
PH
SM 4500-H B
SICAKLIK
SM 2550 B
İLETKENLİK
SM 2510 B
ÇÖZÜNMÜŞ OKSİJEN
SM 4500-O B
RENK
SM 2120 C
BULANIKLIK
SM 2130 B
FOSFAT FOSFORU, TOPLAM FOSFOR
SM 4500-P B ve D
AMONYAK AZOTU, AMONYUM AZOTU, AMONYAK, AMONYUM
SM 4500-NH3 F
NİTRİT AZOTU, NİTRİT
SM 4500-NO2 B
NİTRAT AZOTU, NİTRAT
SM 4500-NO3 B
ALUMİNYUM
SM 3500-Al B
TOPLAM, KARBONAT, BİKARBONAT ALKALİNİTESİ
SM 2320 B
KLORÜR
SM 4500-CI-B
SÜLFAT
SM 4500-SO4-E
KALSİYUM
SM 3500-Ca B
BAKIR
SM 3500-Cu C
MAGNEZYUM
SM 3500-Mg B
T.SERTLİK
SM 2340 C:2012
TOPLAM, SERBEST, BAĞLI KLOR
TS EN ISO 6222
PSEUDOMONAS AERUGİNOSA
TS EN ISO 16266
TOPLAM KOLONİ (220C – 360C)
TS EN ISO 6222
FEKAL KOLİFORM
SM 9222 D
TOPLAM KOLİFORM
TS EN ISO 9308-1
E.COLİ
TS EN ISO 9308-1
FEKAL STREPTEKOK
TS EN ISO7899-2
ENTEREKOK
TS EN ISO7899-2
LEGİONELLA
TS ISO 11731
ISO 11731-2