Kullanım Suyu Analizleri

  • İçme Suyu Elde edilmesi Planlanan Yüzeysel Suların Analizleri
  • Kullanma Suyu Analizleri
  • Kuyu Suyu Analizleri
  • Kaynak Suyu ve Proses Suyu Analizleri
Parametreler
Ulusal/Uluslararası Metod
PH SM 4500-H B
SICAKLIK SM 2550 B
İLETKENLİK SM 2510 B
ÇÖZÜNMÜŞ OKSİJEN SM 4500-O B
RENK SM 2120 C
BULANIKLIK SM 2130 B
FOSFAT FOSFORU, TOPLAM FOSFOR SM 4500-P B ve D
AMONYAK AZOTU, AMONYUM AZOTU, AMONYAK, AMONYUM SM 4500-NH3 F
NİTRİT AZOTU, NİTRİT SM 4500-NO2 B
NİTRAT AZOTU, NİTRAT SM 4500-NO3 B
PERMANGANAT İNDEKSİ (OKSİTLENEBİLİRLİK) TS 6288 EN ISO 8467
ALUMİNYUM SM 3500-Al B
TOPLAM, KARBONAT, BİKARBONAT ALKALİNİTESİ SM 2320 B
KLORÜR SM 4500-CI-B
SÜLFAT SM 4500-SO4-E
KALSİYUM SM 3500-Ca B
BAKIR SM 3500-Cu C
MAGNEZYUM SM 3500-Mg B
T.SERTLİK SM 2340 C:2012
TOPLAM, SERBEST, BAĞLI KLOR TS EN ISO 6222
PSEUDOMONAS AERUGİNOSA TS EN ISO 16266
TOPLAM KOLONİ (220C – 360C) TS EN ISO 6222
FEKAL KOLİFORM SM 9222 D
TOPLAM KOLİFORM TS EN ISO 9308-1
E.COLİ TS EN ISO 9308-1
FEKAL STREPTEKOK TS EN ISO7899-2
ENTEREKOK TS EN ISO7899-2
LEGİONELLA TS ISO 11731
ISO 11731-2